Alla inlägg under april 2009

Av Lotta Lundmark - 26 april 2009 17:45

idag har jag varit i stugan. skrivit mitt tal, ätit grapefrukt, gosat med arrak, varit ute och sprungit. det var perfekt springväder idag, kyligt och friskt. men jag sprang för fort och blev helt slutkörd. fast det är säkert också givande, även om det inte är så trevligt.


imorgon börjar allvaret igen. jag vet inte om jag är särskilt motiverad. jag har tid för övningskörning innan skolan. bara jobbigt. och snart är det tisdag. hilfe! jag hatar tisdagar.


nu ska jag renskriva mitt tal på datorn, sedan promenera med elli. jag tror vi ska gå förbi millis också, jii-hoo mina två favoritmänniskor på samma gång :)


Av Lotta Lundmark - 25 april 2009 19:36

jag har tittat tävlingar hela dagen idag också. promenerade ner till stallet redan kvart över nio på morgonen. det var skönt att vara ute så tidigt, det är så fridfullt då. jag gick där och lyssnade på musik och det regnade litegrann. men det innebär ju som att vintern äntligen är över.


i stallet sen var det jättetrevligt. jag pratade med millis och th, åt mandariner och kollade på tävlingarna (riktigt spännande). åt en supergod lunch, ekologiska köttbullar med pasta och tomatsalsa. det har varit en jättebra dag.


sen jag kom hem har jag bara hunnit äta tacos och duscha egentligen. nu ska jag göra mackor och se på robinson! i förrgår drömde jag förresten att jag var med i programmet. eller, det enda som hände var att vi skulle klättra ner för en stege till havet och simma till en strand. det var i alla fall soligt och härligt och varmt i vattnet, en fin dröm.

Av Lotta Lundmark - 24 april 2009 17:40

idag vaknade jag halv tio och såg tre avsnitt av förhäxad. fredagsförmiddagarna börjar bli som heliga stunder. det är så otroligt skönt att sätta sig i fåtöljen med frukosten och sen se på förhäxad i några timmar.


därefter åt jag laxsoppa till lunch och gick för att möta emilia. vi gick ner till stallet och såg på hopptävlingar. det är så mysig atmosfär där när det är tävlingar tycker jag. ponnys och hinder och människor överallt. 


nu ska jag gå ut och springa. nu när jag springer tre gånger i veckan och rider två gånger så går jag omkring med konstant träningsvärk ungefär. men det är ganska skönt. det tyder ju på någon slags positiv utveckling ;) jag har satt in nya låtar på telefonen också. håkan hellström är nog min bästa springmusik. speciellt jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din och tro och tvivel.

Av Lotta Lundmark - 23 april 2009 15:15

idag har jag skrivit matteprovet from hell. min första impuls var att slänga det i ansiktet på ulf och rusa ut gråtandes. men jag samlade mig, och lyckades få ihop något slags svar på alla frågor utom två (det vill säga fyra). annars är det en fin dag, varm och solig.


för övrigt är det världsbokdagen idag och de säljer böcker utanför bibblo. jag gick förbi där på hemvägen men hittade inget. det gör dock inte speciellt mycket, jag har en hel del att läsa. just nu håller jag på med den unge werthers lidanden av goethe. det är till svenskan, men min tyskalärare blev ändå glad över att höra det. "jaha du läser goethe!? det är ju lite klass på det här!". 


nu ska jag göra te och läsa lite om werther. sedan ska jag se top model och ikväll ska jag vara med emilia och sedan rida.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<<
April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards